Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 29 juni 2017

Mitt eget fredagsinlägg

Såg på Facebook att He'lena nog har det lite jobbigt just nu med sin son sjuk så jag gör ett eget hitte på fredagsinlägg.
Vita blommor som lyser i skuggan är bland det bästa jag vet.Den här vita Irisen är ett bra exempel.

I samma rabatt växer den här stora Nävan tror den heter Sebirisk Näva.Den kommer att bli översållad med blommor framöver.

Mme Plantier
Blommar några veckor  men den är ju så vacker.Och som den doftar

En helt vit Digitales.

Mörkt mörkt röd.
Borstnejlika.

I år är jag lite förundrad .Den här Flädern brukar vara svart av löss när den blommar och även mina två Benved brukar vara helt nedlusade men i år inte en lus.
Gör mig mycket glad då båda bruka bli så fula av lössens angrepp.
Men nu är trädet så fint med alla blomklasar.
Har jobbat med målning ett par dagar.Målar hyllor och små bord som jag ska ha i växthuset.Hittade en Engelskt röd färg som blir så snygg till det svarta och grå i växthuset .
Sedan har jag satt upp vita spetsgardiner som ska ge lite skugga där inne.Ska visa sedan när hyllan och dom små borden är på plats.
Ha det fint. 

1 kommentar:

  1. Vilken fin uppstammad fläder du har. Mina vita har inga löss i år men den mörkbladiga är i vanlig ordning fullständigt nerlusad :).
    //Helene

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.