Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 6 augusti 2017

Ny dator.

Äntligen har vi fått ordentligt med regn.Hela 20 mm på två dagar.Det var verkligen välbehövligt.Och idag har det regnat en stund igen,men nu tittar solen fram.Men det är inte någon värme.Mina Rudbeckior har börjat blomma nu till Humlornas stora glädje.Det kan sitta fullt  på toppen ibland.

En mörk och fin Daglilja.Mörkare en vad bilden visar.Har inte något namn men den har stått där i många år.
Och så har jag fått lov att köpa en ny PC. min gamla har krånglat ett tag .Stängt av sig bar så där  så jag varit tvungen att starta om igen så har det gått bra ett tag .Men så i fredags när jag startade så hände inte ett smack.Det var helt dött.Så på lördagen blev det en tur till Elgiganten för inköp av en ny..
Så himla jobbigt innan man får in allt igen.
Och så många bilder som gick upp i rök.
Inte kul.

2 kommentarer:

 1. Ja nu är det rudbeckiornas tid. Det signalerar sensommar för mig.
  //Helene

  SvaraRadera
 2. Ja, det där med datorer som säger upp sig är inte kul. Nu fick jag mig en tankeställare igen. Glömmer hela tiden att ta backup, så händer något nu är det kris!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.