Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 14 december 2017

Julklappstips för Trädgårdsnörden

Personligen tycker jag att trädgårdsböcker är bra tips för att ge bort.Det behöver ju inte vara de här som jag visar.Har ju fler ute i växthuset som ju handlar just om växthus och odling i dessa.Det finns ju så många att välja på .Boken bo med blommor är väldigt bra då den visar hur man ska sköta just den eller den växten.Den har jag haft i många år  vet inte om den går att få tag på nu.
Boken om Fuchsia beställde jag i bokhandeln för många år sedan tror dom fick ta hem den från England.Otroligt så många olika sorter det finns.

Så här ser boken Bo med blommor ut på ett uppslag

Mycket bra information Om de olika växterna.

Något annat att ge bort till trädgårdsnörden är ju ett presentkort i någon bra Butik.Själv fick jag ett när jag fyllde 70 år  Och då köpte jag bland annat en ganska stor fågelbur.hade önskat mig en ganska länge men tyckte att de var lite dyra men med presentkort gick det bra.
Här under ser ni en bild på den.

                                            Fler tips på presenter får ni hos
   Bland rosor och bladlös  www.blandrosorochbladloss.blogspot.se

    Tycker det är ganska lätt att hitta på presenter till någon som gillar trädgård man kan ju även köpa bra verktyg för jobb ute.

Önskar er en fin Tredje Advent.


4 kommentarer:

 1. Trädgårdsböcker går alltid hem och såna där fina burar älskar jag. Tack för tipsen. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 2. O ja, trädgårdsböcker är alltid uppskattat av mig i alla fall. Det finns så många underbara böcker att grotta ner sig i, både rent allmänt om trädgård och specialinriktat som din fuchsiabok. Jag önskade mig en om mossor för några år sedan som också skickades efter från England. Tyvärr var den extremt fackinriktad vilket jag inte uppfattat i beskrivningen, så någon gång när jag har lust och ork kan jag sätta mig in i detalj hur ormbunkarna lever sitt liv... på engelska och latin!!
  Ha en fin helg //Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja trädgårdsböcker kan man aldrig för många av. Hur skulle man annars överleva vintern. Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 4. Nej, trädgårdsböcker kan man ju aldrig få för mycket av - eller "trädgårdsporr" som min gubbe kallar det! *fniss*
  Vilken fantastisk tjusig fågelbur, har du den i växthuset eller inne?
  GOD JUL
  Susie

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.