Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 8 januari 2018

Några fröpåsar.

Så blev det då några fröpåsar med hem från Blomsterlandet.Dom har en lång vägg full med fröer av olika slag.Den här och nästa fick jag ögonen på direkt och det var tur för hade börjat leta efter dom då kan jag säga att mer en två fröpåsar hade det blivit.

Färgerna passar så bra tillsammans.

Var ut och tittade till dom växter jag har står i växthuset och lyfte på väven som jag har som skydd och där står den här lilla söta Julrosen och blommar och en till kommer det att bli då jag ser en knopp nere i jordytan.

Och nere i källaren har de gröna Citronerna blivit vackert gula.Och dom blommar för fullt.Har tre lite halvstora kart till hängande, men dom kommer nog inte mogna i år.
Tyvärr har jag fått en trist förkylning som jag inte ville ha.och ryggen bråkar med mig .Och jag som hade tänkt börja bli lite bättre på att promenera .Får väl gå på mitt band istället 

1 kommentar:

  1. Usch då, börja nya året med en förkylning. Inte bra!
    KRYA PÅ DIG
    Susie

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.