Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladonsdag 21 mars 2018

Nya växter

Fick hem en sändning med växter i går.Och idag var jag ner och letade efter fakturan och hittar då tre påsar med perenner som jag missade igår.Det var dom här tre.
Astilbe Heart and sol.
Heucherella Honey Rose
GeumBlazing  Sunrise.

Denna var det fint liv i.

Även denna hade nya vita rötter.Men den på första bilden såg jag inte något liv i.Men det kanske blir fart nu när dom är planterade i krukor under lampa det  hoppas jag.

Och så var det ett litet Körsbärsträd med.Det är för att placeras i kruka.Och det såg väldigt fint ut.Det fick stå i växthuset.

Nu börjar dom första Palettbladen ändra färg.Dom här ska bli riktigt mörka.


6 kommentarer:

 1. Alltid trevligt med nya växter Astilbe är en favorit hos mig då de är så tacksamma och dessutom vackra.Första bilden på Rosen ser fin ut.Jag får önska dig lycka till med dina nya växter.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera
 2. Den där första röda var väldans läcker, dom andra med - fast dom har jag naturligtvis. *fniss* Dom var ju rödbladiga samt en med lila blommor - alltså mina favoriter.
  Idag ska jag nog börja fröså mina sommarblommor till växthuset. Har inte känt mig inspirerad alls - och så har vi haft fullt upp med ommöbleringen inne. Men nu så är det bara städningen kvar - och den kan man ju skjuta på!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. Och jag gillar ju Geum :) Den var ju helt fantastisk Vilken vacker färg!
  Jag samlar ju på de geum som ingår i cocktailserien men de är så svåra att få tag i så jag har faktiskt funderat på att ta andra andra sorter.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Gunborg!
  Fin leverans du fått. Har en del dahliaknölar som kom med posten som väntar på att bli krukade, och mina inköp från mässan. Fint och soligt väder idag, kanske försvinner det lite av snön. Känns som att vi är på rätt väg, mot Våren.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 5. Fina nyförvärv! Själv ligger jag lågt med inköp, har fullt sjå att ta hand om mina frösådder och det börjar bli ganska trångt i befintliga rabatter...
  Trevlig helg!/Laila

  SvaraRadera
 6. Hej,

  För att många har velat veta så finns nu en presentation vilka som håller i TrädgårdsFägring. Sedan finns det även många som vill kunna blogga på ett givet tema. Vi önskar att alla hjälper till med teman som vi kan välja ifrån. Har du förslag? Lämna isf en kommentar på TF /Kram

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.