Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladsöndag 15 april 2018

Städad trädgård.

Detta är det bästa jag gjort på länge.Har hyrt in hjälp för att vår städa trädgården.Tog samma firma som byggde om vår toa.Dom kom far och son och det tog 7 timmar så var det klart.Då forslade de även bort allt.Så nu kan jag se ut över en fin trädgård och jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte kan göra det själv.Kroppen vill inte längre.Men rensa lite ogräs och gå och småpyssla lite här och där det kan jag.


Det ser så bra ut överallt.Det här ska jag göra även i höst då det ska vinterstädas.Om inte kroppen har blivit lite bättre.
Lägger ut en länk till samlingsplatsen för trädgårdsbloggar.

Trädgårdsfägring

6 kommentarer:

 1. Hej Gunborg!
  Så fint det blev, nu får du njuta av allt som kommer upp.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvaraRadera
 2. Så klokt att ta hjälp - nu kan du njuta av att det är städat och fint !
  Funderar också på att ta en del hjälp i år, med sånt som kroppen inte orkar med.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Det har jag gjort i ett par år i samband med ny höftled och värk. Suveränt bra. I år får dock den inhyrda hjälpen göra andra saker som byggnationer och sådant. Så jag gör vårbruket själv med lite hjälp från maken och det känns verkligen i kroppen. För mig tar det en vecka vad de gjorde på en dag.
  Hälsar Luna

  SvaraRadera
 4. Hej. Vad klokt av dig att ta hjälp i stället för att slita! Mer tid att njuta av trädgården istället.
  Vad fint det blev.

  SvaraRadera
 5. Det där med inhysta jobbare låter alldeles perfekt! Tror jag ska försöka med det nästa år - men jag vet att min gubbe (han är 77 nu och orkar inte lika mycket längre och kan absolut inte klättra på stegar) hatar att nån annan gör hans jobb. Och nu tycker han att fixa en hel del i trädgården är HANS jobb, jag grejar ju inte allt själv längre!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 6. Bra att du fått hjälp när kroppen inte orkar. Förstår att du är nöjd med resultatet. Måste vara skönt att bara vänta på småsaker.
  Anette

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.