Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 17 maj 2018

Gåva.

Så vackert trädet blommar.En avskedsgåva från mina arbetskamrater på SSAB.Måste vara ca 10 år sedan.Himmel så fort åren går.
Rosa blommor och brunröda blad.
Idag är det blåsigt många moln och så mycket svalare.Jag var ut och kollade i växthuset och gick en sväng med vattenkannan  Och jag frös.I går kunde jag inte vara i solen för det var vindstilla och så varmt .När man blir äldre klarar man inte värmen så bra.Fast det det där är ju olika från person till person.

6 kommentarer:

 1. Väldigt fint räd och så roligt att det är kopplat till ett särskilt minne. De är de allra roligaste växterna i trädgården.
  //Helene

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Växter man har minnen kring är lite mer speciella än de man köpt själv. Går ofta runt och blir glad när jag tänker på de jag fått plantor av

  SvaraRadera
 4. Så vackert det blommar ditt träd som du fått, det är bara att konstatera att tiden den går allt för fort.Växter som man har fått dem är man extra glad över.Ha det bra/Margareta

  SvaraRadera
 5. Det var avskjedsgaven sin!

  SvaraRadera
 6. Så fantastisk trädet blommar och kombinationen av blad och blomfärg var jättevacker.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.