Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladtorsdag 21 juni 2018

Trevlig Midsommar.

Städade växthuset i går och gjorde fint till midsommar.Krukan med Solrosor lyser verkligen upp där inne.Men fy sjutton som det har blåst.Ser att en del rosor som var på väg att slå ut har blivit skadade av den hårda vinden.Men så i går fick vi lite regn igen hela 8 mm.Bara att hoppas vi inte får kuling  igen för då torkar det upp med en gång.En pelargon som jag har i växthuset den är en favorit.
Askola.

Limefärgat Palettblad.Står så fint mot dom med riktigt mörka blad.

Sådde ju Ampeljordgubbar i våras och nu blommar dom och skickar ut massor med revor som även dom har börjat blomma.
Tomaterna växer och blir större för varje dag.Ska bli så gott med egna tomater igen.I år har jag ganska många Borstnejlikor igen.Förra året var ett mellanår.
Vi ska som vanligt fira Midsommar hemma Marie med man kommer och käkar sill och potatis jordgubbar och grädde.
lägger ut en länk till Trädgårdsfägring

Återstår att önska er en
TREVLIG MIDSOMMAR

8 kommentarer:

 1. Så jättefint med roströda hyllan, solrosen och alla andra fina plantor i växthuset.
  Intressant med din ampelgubbe, att man kan kan fröså jordgubbar har jag liksom aldrig tänkt på och imponerande att de ger på både planta och revor redan. Är det en remonterande sort eller en skörd?
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om den är remonterande.Men vartefter revorna som den skickar ut börjar att blomma så kommer det bli en lång skördetid.Har två amplar med den sorten.
   Ha det fint.

   Radera
 2. Så fint i veksthuset! En ekstra fin Pelargonium. Gleder meg veldig til tomatene er modne. Børstenellik er kjempefine. Sådde noen forskellige i vår.
  God midtsommer :)

  SvaraRadera
 3. Vilken tjusig pelargon! Själv har jag faktiskt för första gången övervintrat hela 4 pelargoner. I växthuset förstås!
  En är en hängpelargon som blivit enormt stor och den hänger numera på väggen på altanen, sen är det 2 vanliga som också är placerade där. Dom här är röda (passar på vår altan) och sen är det en rosa med mörkt öga som jag har på den lilla altanen på andra sidan huset. Den är ställd på ett litet bord så att det syns från vägen.
  Men namn på dom - det kommer jag inte ihåg!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 4. Sen midsommarvandring i bloggvärlden :) Så kul att läsa om frösådda jordgubbar - det lät spännande. Hoppas du berättar hur de smakade senare. Blåst har det gjort hela veckan och nu torkar det snabbt igen.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 5. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف

  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  SvaraRadera
 6. شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للنظافة
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  SvaraRadera
 7. nice article great post comment information thanks for sharing.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera