Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladfredag 31 augusti 2018

Tråkiga besked

Det här blir det sista inlägget från mig på ett bra tag för mannen på bilden min bästa vän och käraste kämpar nu mot cancer i bukspotkörteln och även sprid i lymfkörtlar  och lever så han har fått veta att den är obotlig att de bara ska försöka ge honom lite mer tid.
Ibland är livet bara skit.Våra två barn var med in till lasarettet och var mycket ledsna.
VARFÖR?
Kanske kommer jag tillbaka när allt är över,men jag måste ju bestämma om jag ska vara kvar i det här stora huset och trädgården
Jag får tänka hur jag känner det sedan.

8 kommentarer:

 1. En svår tid, mina tankar går till dig och familjen som får kämpa mot den hemska sjukdomen.

  SvaraRadera
 2. Så bedrövad jag blir, så fruktansvärt sorgligt. Jag kan bara önska er all styrka i världen den kommande tiden. Varma kramar.

  SvaraRadera
 3. Men åh, Gunsan... Det är det tyngsta beskedet man kan få. Det gör ont i mig. Stor kram <3 Finns inga ord.

  Veronica

  SvaraRadera
 4. Så otroligt tråkigt. En svår tid för er alla. En stor kram är det enda jag kan bidra med.
  Helene

  SvaraRadera
 5. Fruktansvärt tråkigt besked.Och som sagts här - orden räcker inte till. Hoppas ni ändå kan få en fin tid tillsammans det sista.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 6. Så sorgligt! Det finns inga ord som kan ge tröst.
  Kram
  Birgitta

  SvaraRadera
 7. Så fruktansvärt! Jag är så ledsen för er skull!! Jag tänker på er båda och hur ni ska tackla tiden ni har framför er - och även om det blir otroligt känslomässigt jobbigt så måste det samtidigt kännas bra att han ska få hjälp hemma under sista tiden.
  Men jag vet också av egen erfarenhet att ens hela värld vänds upp och ner när man får C-besked och man lever på gungfly. Så jag hoppas verkligen att ni båda fått hjälp, alltså även du. Det är i såna här lägen man behöver starka människor omkring sig som kan ta över det vardagliga och kanske starka mediciner som kan hjälpa. Det är nu dom behövs.....
  STOR KRAM/Susie

  SvaraRadera
 8. Åh nej, så fruktansvärt sorgligt. Säger som flera andra, orden räcker inte till. Hoppas ni alla får all hjälp och stöd ni behöver.

  Kram Anita

  SvaraRadera