Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladmåndag 8 oktober 2018

Dagar av saknad.

I dag hämtades sjuksängen vi fick låna till maken.Det har varit jobbigt att se den stå där framför fönstret i nästan två veckor sedan maken avled.
Men nu så har jag fått tillbaka rummet.

Han tyckte om att ligga och se ut genom fönstret.Och så hade han TV framför sig.Så glad att vi kunde ha honom hemma.Barnen turades om att vara här och sova över.Han vaknade många gånger på nätterna och ville ha hjälp.Och dom nätter jag var själv hade jag larmet som en trygghet.

3 kommentarer:

 1. Ja nu har du fått tillbaka rummet. Jag hoppas att du framåt kommer att kunna vara i det rummet och minnas det fina i ert liv <3

  Kram på dig Gunsan

  SvaraRadera
 2. Ha det så bra du kan ha det Gunborg!

  SvaraRadera
 3. Det är så tragiskt när ens livskamrat går bort, förstår verkligen att du har det kämpigt! Att ovanpå det ha sängen stå kvar så länge gjorde det hela inte bättre precis. Med tiden antar jag att man kommer över den värsta gnagande sorgen och saknaden, men än så länge så förmodar jag att det är som en stor hård tagg direkt i hjärtat. Hoppas nu att du och dina anhöriga kan gå vidare och komma till det läge när man med glädje kan se tillbaka på den tid ni fick tillsammans.
  STOR KRAM/Susie

  SvaraRadera