Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladlördag 12 januari 2019

Promenad

Vilken himmel.Tyvärr så gör inte min kamera bilden som jag vill ha den.
Men idag har det på förmiddagen varit soligt och nästan vindstilla så det blev en långpromenad till Minneslunden.Har inte varit där sedan Allhelgonahelgen och då var jag så vissen blev ju riktigt sjuk sedan på kvällen.
Men idag kunde jag njuta av promenaden och hur vackert det är i Minneslunden även fast där är inte så många blommor att se på.

5 kommentarer:

 1. Hur har julen varit för dig? Det är ju ofta så att just dom här familjehögtiderna är värst när man blivit ensam, men du har ju barn och andra släktingar så det kanske gick hyfsat. Jag hoppas det iaf.....
  STOR KRAM/Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susie. Julen gick bra då jag hade fullt hus här.Med barn barnbarn och barnbarnsbarn.Även Tomten hittade hit till dom smås stora glädje.Nyår var jag ensam men dottern ringer och kollar hur jag mår så det går bra.Försöker att skaffa mig nya rutiner och ser till att jag lagar mat och äter som jag ska.Så en dag i taget.
   Kramar .

   Radera
 2. Det har varit några fantastiska solnedgångar och en uppgång i veckan. Långpromenader är sköna och kan tänka mig att det är en fin stämning i lunden.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Det har ju varita fantastiska solnedgångar när det har varit molnfritt. Det är skönt att ta promenader och komma ut. På något sätt rensar man hjärnan ute i naturen och tar bort lite av det tråkiga. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera