Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladBilder från vårt hem.

Så här såg bänken ut innan jag och R målat den vit och bytt ut knopparna mot mörkt blå.Ska lägga in bild sedan på hur den ser ut efteråt.Snygg blir den.Jag lovar.
Nu har jag gjort en ny sida där jag kommer att lägga in bilder från vårt hem och på saker som jag tycker mycket om.Så jag börjar med mitt syrum .Där tillbringar jag mycket tid i perioder den här årstiden.På vänster sida står min symaskin .En Janome.Den är bra .På nästa bild till höger är min broderimaskin.En Janome 350.Den kan man baar brodera med.Jättekul.
Här på hyllorna förvarar jag en del av mina tyger och andra saker som är bra att ha.Under den nedersta hyllan har jag glasburkar med knappar och annat.
Bland det första jag broderade när maskinen var ny är de här bilderna på gamla bilar.Det var så kul att få till dessa gamla bilar så det såg bra ut.Sen blev det den här bonaden.Man skulle även kunna använda det som ett täcke i en barn säng.
Den 3 feburari 2013.Ett par grader kallt ute .10 plusgrader i uterummet.Längtar till dagen då vi kan äta middag där och fika.
3 februari 2013


1 kommentar:

  1. va fint och ombonat ni har det hemmma tänka att få ha det som du..


    http://lullabyblossom.devote.se/

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.