Välkommen in i min trädgårdsdröm

Skriv gärna en kommentar innan du går ut. Då gör du mej mycket gladMina hobbis.Har sytt två nya kuddfodral.Det här med lappar och så den nedanför.Som jag sytt rutor på Med brun tråd.Blev snyggt.Den ser lite annorlunda ut på andra sidan.


Sydde klart den här rutan i helgen.Så nu är sex av tolv klara.Sedan är det ju den stora i mitten och så ska den monteras ihop med


bakstycke och kanter Syr mycket för hand med lang-gettstygn.De stora hjärtana syr jag på maskin.Ett bra pyssel att ha framför TVSå här ser nästa ruta ut som jag ska börja på.
Och så här ska det se ut när alla är hopsydda.Mycket jobb kvar hoppas jag kan få den klar nästa år .
Fler bilder på mina hobbyarbeten.Den här söta Ängeln är det många år sedan jag målade och pedestalen hon sitter på.Borstade på färgen och det tog lång tid att få den klar.Hud är väldigt svårt att få till så det ser naturligt ut.Men tycker att jag lyckades.
Tekannan hade jag en form till så den har jag gjutit och skröjbränt för att sedan glasera och bränna klart.Det är stengodslera.
Till den här glaspokalen har jag använt frostfärger.
Och portalen med min lilla sångkör har jag ju berättat om i ett tidigare inlägg.
Har jag sytt idag den 16 /12 2012.Passar ju bra i färgen nu till jul.Nöjd.


1 kommentar:

  1. Tack för att du skrev i min blogg, ja att stå och lägga ner tid på en hylla och sen inte få tag den som beställde kan göra en frusterad. Men man lär av sina misstag eller vad brukar man säga. Men man vill tro gott om folk. Men nu sitter jag här och drömmer mig bort kring alla dina fina bilder och alla drömmar jag själv har om att prova decoupage och andra små hobbies.

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto

Jag är en 73 årig dam med ett stort intresse för trädgård.Älskar att läsa böcker.Tycker om att sy och sticka.Har en broderimaskin som jag brukar använda ganska ofta.Jag är gift och har två barn och 7 barnbarn.+ 3 barnbarnsbarn och ett till på väg.